Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ με τον ευρωβουλευτή Κ. Παπαδάκη (φωτο)

Περιοδεία στην Κέρκυρα πραγματοποίηση χτες 15/5  ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο Κώστας Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια επισκέφτηκε τα ξενοδοχεία IMPERIAL και ΚONTOKALI BAY όπου μίλησε στους εργαζόμενους. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε η Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ στην Ανουντσιάτα.  Στη συγκέντρωση διαβάστηκε χαιρετισμός του Γιώργου Κεντρωτή  καθηγητής, κοσμήτορα της Σχολής Ιστορίας, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό η Αλεξάνδρα Μπαλού υποψήφια περιφερειάρχης στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Γιάννης Μπορμπότης υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο Κώστας Παπαδάκης στην ομιλία του “ανέδειξε την αντιλαϊκή αντιδραστική φύση της ΕΕ ως ένωσης των μονοπολίων και αποκάλυψε το περιεχόμενο της καπιταλιστικής ανάπτυξης που διαφημίζουν όλα τα αστικά κόμματα”. Υπογράμμισε “τη σύγκληση όλων των αστικών κομμάτων στο τσάκισμα του λαού”.  Στάθηκε, μεταξύ άλλων,  στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που αποτελεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για το λαό της Κέρκυρας,  αποκαλύπτοντας τις πραγματικές στοχεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημειώνοντας:

«Μιλώντας για τη Λευκίμμη το Τεμπλόνι όλες οι αστικές δυνάμεις στο κύριο τα βρίσκουν και σαν να λένε ποίημα επαναλαμβάνουν: «να εφαρμοστούν οι κατευθύνσεις κι οι κανονισμοί της ΕΕ». Πίνουν νερό στο όνομα της ευρωενωσιακής νομοθεσίας που τάχα στην Ελλάδα παραβιάζεται ή δεν εφαρμόζεται ακόμα τόσο γρήγορα. Δήθεν «προοδευτικοί» και αντίστοιχα «συντηρητικοί» όλοι τους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ απο κοντά ΛΑΕ ως και οι εγκληματίες ναζι της ΧΑ που στην Αθήνα στη Φυλή για την ΕΕ καταπίνουν τη γλώσσα τους, περιγράφουν την κατάσταση στην Ελλάδα σαν μια παραφωνία που στην υπόλοιπη Ευρώπη δήθεν το πρόβλημα έχει λυθεί και μάλιστα φιλοπεριβαλλοντικά. Οι εκλεγμένοι τους σε βουλή, ευρωβουλή περιφέρεια και δήμους εμφανίζουν την καπιταλιστική αγορά, τα μονοπώλια τις συμπράξεις ιδιωτικού δημοσιου τομεα ως φάρμακο για πάσα νόσο. Το ΚΚΕ έχει ευθύνη να ενημερώσει το λαό για το τι ακριβώς εννοούν και για το τι συμβαίνει ήδη στην ΕΕ.

ΕΕ και κεφάλαιο δεν μιλούν απλά για ανακύκλωση αλλά έχουν συστήσει μια ολόκληρη βιομηχανία πίσω από τα σκουπίδια που αποκαλούν «κυκλικη οικονομια». Μια χρυσοφόρα δεξαμενή για τους ομίλους όχι μόνο άντλησης πρώτων υλών, αλλά και επικερδούς απόρριψης των αποβλήτων τους. Ιδιαίτερα τα χρόνια της καπιταλιστικής κρίσης αποτέλεσε χρυσή εφεδρεία του μεγάλου κεφαλαίου. Με τα λεγόμενα “συστήματα εμπορίου ρύπων”, που σαν μηχανισμοί κερδοφόρας αγοραπωλησίας της ίδιας της ρύπανσης, έχουν αποδεδειγμένα εντείνει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Η στρατηγική επιλογή της ΕΕ  να κλείνουν σταδιακά οι ΧΥΤΑ δεν προέρχεται από κάποια αγωνία της ΕΕ για την τύχη του περιβάλλοντος αλλά από το κυνικό συμπέρασμα ότι αυτοί ειναι κοστοβοροι και χρονοβοροι. Στόχος τους είναι να προτάξουν την επαναχρησιμοποίηση των λεγόμενων «χρήσιμων» αποβλήτων για τα κέρδη τους και να εξαφανίσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος, βλ. Καύση,  τα αποκαλούμενα «μη χρήσιμα» απόβλητα, κάτι που συνεπάγεται όμως καταστροφικές συνέπειες στην υγεία του λαού. Ανάλογα προβλήματα Λευκιμμες και Τεμπλονια συναντά κανείς στο Μονπελιε της Γαλλίας, στο Τορεντη της Βαλενθια, στη Ρωμη και την Καλάμπρια, Η δε Σουηδία και η Βρετανία ομολογούν ότι η καύση έχει ανέλθει σε μέθοδο διαχείρισης του 50% του συνόλου των αποβλήτων ΜΕΑ, με το βασικότερο προϊόν των οποίων είναι «καύσιμο σκουπίδι», το λεγόμενο RDF (αρ-ντι-έφ)όπως στο Βολο. Μόνο στη Γερμανία  λειτουργούν πάνω από 600 μονάδες καύσης. Την ίδια επίσης ώρα που τα κράτη μέλη της ΕΕ σηκώνουν τη σημαία της προστασίας δήθεν του περιβάλλοντος πχ τα απόβλητα της Γερμανίας πωλούνται σε χώρες όπως Ινδονήσια, Ταϊλάνδη,  Μαλαισία, Φιλιππίνες, οι οποίες έχουν γίνει σκουπιδότοποι της κατά τα άλλα …ευαίσθητης στο περιβάλλον ΕΕ με παράνομες χωματερές, φθηνό εργατικό δυναμικό με άθλιες συνθήκης εργασίας και το μεγαλύτερο μέρος των απόβλητων καταλήγει απευθείας στη θάλασσα. Το δε ανακυκλώσιμο υλικό που μένει οι εταιρείες διαχείρισης απορριμμάτων το ξαναπωλουν  πανάκριβα πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη τους κι όποιος αντισταθεί ματ χημικά και ξύλο. Όμορφος κόσμος αγγελικά, ευρωενωσιακα, καπιταλιστικά  πλασμένος. Κόντρα στην βαρβαρότητα υπάρχει η ολοκληρωμένη πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος του λαού. Με Κεντρικό εθνικό σχεδιασμό της διαχείρισης των σκουπιδιών με αποκλειστικά δημόσια διαχείριση να φύγουν απο τη μέση οι επιχειρηματίες, τα ΣΔΙτ, να καταργηθούν εδώ και τωρα τα ανταποδοτικά χαράτσια ΕΕ ΣΥΡΙΖΑ στη αντιδραστική αντίληψη «πληρώνω όσο πεταω» Ανακύκλωση, διαλογή στην πηγή, κομποστοποιηση, κατάλληλη επιλογή χώρων κι εδω στην Κέρκυρα, με υπεύθυνες επιστημονικές μελέτες, πραγματική προστασία της ζωής των κατοίκων και των εργαζομένων στον κλάδο. Με λίγα λογια μπροστά οι ανάγκες του λαού του νησιού σε σύγκρουση με τη Γραμμή ΕΕ μονοπωλίων και όλων των αστικών κομμάτων.»

 

Ο χαιρετισμός του Γιάννη Μπορμπότη

Φίλοι και σύντροφοι,

Έμειναν 10 μέρες μέχρι την εκλογική μάχη της 26ης Μάης. Έχουμε αυτές τις λίγες μέρες μπροστά μας για να συνεχίσουμε να δίνουμε έναν συλλογικό αγώνα, με αισιοδοξία, πείσμα και αυτοθυσία, έναν ωραίο αγώνα για ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στους Δήμους της Κέρκυρας.

Από αυτό το βήμα καλούμε τη λαϊκή πλειοψηφία που ζει και δουλεύει στην Κέρκυρα να σταθεί σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση με ενιαίο κριτήριο μπροστά στις τρεις κάλπες.

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους άνδρες και γυναίκες που πληρώνουν τις συνέπειες από την πολιτική που διαχειρίστηκε την κρίση της οικονομίας αυτού του συστήματος.

Αυτή την πολιτική την υλοποίησε “κατά γράμμα” ο τωρινός αλλά και οι προηγούμενοι δήμαρχοι στη μεγάλη γκάμα αρμοδιοτήτων που έχουν οι δήμοι ως το τοπικό κράτος σε κρίσιμους τομείς και υπηρεσίες.

Τι χαρακτηριστικά έχει ο Δήμος στον οποίο ζούμε σήμερα; Είναι ο Δήμος που υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ. Ο Δήμος που σαν επιχειρηματίας κοστολογεί την κάθε υπηρεσία του. Είναι ανταγωνιστικός δηλαδή, με εργαζόμενους φτηνούς – ευέλικτους – προσωρινούς, μη αμειβόμενους εθελοντές. Ο Δήμος που δίνει τις υπηρεσίες του σε ιδιώτες επιχειρηματίες και εργολάβους. Που συνεργάζεται με μεγάλες επιχειρήσεις σε χρυσοφόρους τομείς, όπως τα σκουπίδια και η τουριστική βιτρίνα. Δήμοι που συμπράττουν σε μια ανάπτυξη που τα οφέλη της θα απολαύσουν λίγοι και το κόστος της θα το πληρώσουν οι πολλοί.

Αποτέλεσμα αυτού του πολιτικού προσανατολισμού είναι η κατάσταση στο σημερινό Δήμο της Κέρκυρας.

Με τα απορρίμματα να ξεχειλίζουν εδώ και χρόνια με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας και το περιβάλλον και τους ιδιώτες να απολαμβάνουν μόνο για το 2018 14 εκατομμύρια ευρώ από εργολαβίες που αφορούν τα σκουπίδια!!!

Έχουμε κάνει θεματικές ομιλίες για το θέμα αυτό αλλά επειδή πολλοί έστησαν όλη την προεκλογική τους καμπάνια γύρω από αυτό χρειάζεται να επισημάνουμε και πάλι ότι το αδιέξοδο στη διαχείριση των απορριμμάτων έχει επέλθει ως αποτέλεσμα τις εμπορευματοποίησης και αυτούς του τομέα που είναι άλλωστε κατεύθυνση και της ΕΕ. Εμείς έχουμε προτείνει ακόμη από το 2007 την ανάγκη νέας χωροθέτησης με εκ των προτέρων γνωστά κριτήρια της επιλογής του χώρου εξαιρώντας το Τεμπλόνι και τη Λευκίμμη. Την προτεραιότητα στην ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή και κομποστοποίηση και εφαρμογή της μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης ενός μέρους του υπολειμματικού ρεύματος των σύμμεικτων αποβλήτων, μειούμενου προοδευτικά και ασφαλή υγειονομική ταφή των υπολειμμάτων. Όλα αυτά θα πρέπει να συνδυάζονται με μόνιμη και σταθερή δουλειά στους εργαζόμενους στην καθαριότητα με τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Και με το κόστος της διαχείρισης των απορριμμάτων να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αποτέλεσμα των περικοπών και οι τραγικά υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου. Το οργανόγραμμα του Δήμου είναι καλυμμένο σχεδόν στο μισό ενώ οι ανάγκες καλύπτονται πολλές φορές με ελαστικά εργαζόμενους με 8μηνα, 5μηνα ακόμη και 2ημηνα. Οι εργαζόμενοι αυτοί που μαθαίνουν τη δουλειά μετά από λίγο καιρό φεύγουν και μέχρι να επιστρέψουν με νέα σύμβαση αυτοί ή κάποιοι άλλοι περνάνε μήνες. Όλοι αυτοί καλύπτουν πάγιες ανάγκες του Δήμου και είναι απαραίτητη η στελέχωση με μόνιμο προσωπικό. Για παράδειγμα, ΔΕΥΑΚ αποχέτευση / Παιδικοί Σταθμοί (ΕΣΠΑ) / Καθαριότητα (προκήρυξη 3κ) / Κοινωνικό Παντοπωλείο (ΕΣΠΑ – Ιδιώτες)

Η κατάσταση των σχολικών κτηρίων στην Κέρκυρα είναι μία από τις χειρότερες στη χώρα. Σχολεία παλιά, χωρίς συντήρηση, σε νοικιασμένα και ακατάλληλα κτήρια. Η περικοπή από το κράτος της χρηματοδότησης προς τις σχολικές επιτροπές φτάνει το 60% και πολλές φορές το βάρος πέφτει στις πλάτες των γονιών. Το αίσχος με το Ειδικό Σχολείο στην Άνω Κορακιάνα συνεχίζεται και ενώ όλοι το αποδέχονται το θέμα δε λύνεται. Η χθεσινή παρέμβασή μας στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου το έδειξε αυτό.

Οι επιπτώσεις της πολιτικής τους είναι ορατές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας στην καθαριότητα των γειτονιών και των χωριών, στην οδοποιία και τους αγροτικούς δρόμους, στον ηλεκτροφωτισμό, στο πράσινο.

Η καταγραφή των προβλημάτων βέβαια από μόνη της δε φτάνει. Επίσης και άλλοι υποψήφιοι μπορεί να επισημαίνουν τα ίδια προβλήματα αλλά να τα αντιμετωπίζουν ως θεομηνίες ή φυσικές καταστροφές χωρίς να αναδεικνύουν την πραγματική αιτία.   

Η περικοπή της χρηματοδότησης από το κράτος δεν έτυχε, η υποστελέχωση των υπηρεσιών δεν έγινε κατά λάθος, είναι η πολιτική που σχεδιάζεται από την ΕΕ και την κυβέρνηση και εφαρμόζεται από δήμους και περιφέρειες. Οι δημοτικές αρχές στην Κέρκυρα δεν έκαναν ποτέ τίποτα για να οργανώσουν το λαό και μαζί του να διεκδικήσουν την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών γιατί επί της ουσίας συμφωνούν με αυτήν την πολιτική που εξοικονομεί πόρους από το λαού για να τα πάρει το μεγάλο κεφάλαιο.

Αυτό το μοντέλο υπηρετούν όλοι μαζί οι υποψήφιοι δήμαρχοι όπως και αν αυτοπροσδιορίζονται. Ακομμάτιστοι ή αντιμνημονιακοί, αλλά πάντα εραστές της ΕΕ, των μνημονίων διαρκείας, παλιές καραβάνες ή νέοι – άφθαρτοι.

Εμείς είμαστε αντίθετοι στη λογική που λέει ότι μεταθέτουμε την ευθύνη παίζοντας με τις αρμοδιότητες. Διεκδικούμε τις παρεμβάσεις, τα μέτρα ανακούφισης, ανάσας, βελτίωσης της καθημερινότητας, κόντρα σε αρμοδιότητες, πιέζοντας είτε την περιφέρεια που έχει αρκετές, είτε τα υπουργεία που επίσης έχουν. Εμείς θα παλέψουμε για να φράξουμε την πορεία συρρίκνωσης, υποβάθμισης, υποστελέχωσης του δήμου, διεκδικώντας μόνιμο προσωπικό κόντρα στο μεσαίωνα τον οποίο έχει διαμορφώσει και η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι αγαπάνε και αλλάζουν την Κέρκυρα. Την αποκαλούν το στολίδι της χώρας, την πριγκίπισσα του Ιονίων και άλλα τέτοια βγαλμένα μέσα από ξεπερασμένες εκθέσεις ιδεών ή από φυλλάδια προώθησης προϊόντων. Πόσες φορές αγαπήθηκε και άλλαξε η Κέρκυρα; Χάνει κανείς το λογαριασμό. Απέναντι στη σημερινή πραγματικότητα οι υποψήφιοι παραθέτουν προγράμματα προεκλογικής χρήσης ενώ η συμφωνία τους με το κυρίαρχο μοντέλο τους οδηγεί σε αερολογίες και συνθήματα.

Η κ. Υδραίου, που έχει θητεία και αντινομάρχη, θα κάνει την πόλη σχεδόν διαστημική… Με αισθητήρες και λαμπάκια παντού, ψηφιακά περίπτερα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ (σας θυμίζει κάτι;;). Έχει στόχο να πλημμυρίσει την Κέρκυρα με τουρίστες κάνοντας το λιμάνι home port δηλαδή ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των εφοπλιστών της κρουαζιέρας. Είναι βέβαια και σύμφωνη με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και που εδώ δεν έχουν καμία διαφωνία ενώ δε λέει κουβέντα για το ότι στο σχέδιο της ιδιωτικοποίησης προβλέπεται η απαλλαγή του ιδιώτη από τέλη ηλεκτροφωτισμού, δηλαδή χασούρα για το Δήμο έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κερδοφορία του επενδυτή. Η κ. Υδραίου έπαιξε επίσης δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι της περιόδου με μετακινήσεις αντιδημάρχων της σημερινής δημοτικής αρχής που μέχρι πριν λίγες μέρες κατηγορούσε ως ανίκανους και καταψήφιζε ότι πρότειναν…

Οι εύκολες μετακινήσεις στελεχών μεταξύ των παρατάξεων δείχνουν ότι η αντιπαράθεση τους ήταν για τα μάτια του κόσμου και ότι στην βάση της λογικής τους συμφωνούν, όπως και με όλους τους υπόλοιπους που τρίβουν τα χέρια τους για τις συνεργασίες της επόμενης μέρας.

Ο κ. Τρεπεκλής υπόσχεται ότι θα κάνει την Κέρκυρα ένα απέραντο εργοτάξιο με τους εργολάβους και τους μεγαλοεπιχειρηματίες να πετάνε ήδη στα σύννεφα από τη χαρά τους. Έχει όμως δοκιμαστεί από τη θητεία του Δημάρχου και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Έχει συμβάλλει και ο ίδιος στο να βρισκόμαστε στη σημερινή κατάσταση.

Και οι 2 παραπάνω, διαγκωνίστηκαν για το επίσημο χρίσμα της ΝΔ. Σφάχτηκαν στην ποδιά του Μητσοτάκη όταν αυτός ήρθε στην Κέρκυρα. Τι συμφέρον έχει άραγε ο εργαζόμενος από το να ψηφίσει υποψηφίους που στηρίζουν την πολιτική της ΝΔ που υπόσχεται 7ήμερη εργασία θέλοντας να συνεχίσει τη δουλειά που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διάλυση των εργασιακών;;

Οι ΠΑΣΟΚΟγενείς κ. Σαρλής, Καλούδης και Καρύδης έχουν επίσης δοκιμαστεί από θέσεις δημάρχων, αντιδημάρχων και συμβούλων. Ο κ. Καρύδης όπου σταθεί και όπου βρεθεί καταδικάζει με τον πιο σκληρό τρόπο τη σημερινή δημοτική αρχή της οποίας όμως είναι ακόμη ο ίδιος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! Οι υπόλοιποι συνδυασμοί προβάλουν ένα υποτιθέμενο ανεξάρτητο και απολιτίκ προφίλ ενώ τονίζουν ιδιαίτερα την ανάγκη να αναλάβουν την τύχη της Κέρκυρας τεχνοκράτες θεωρώντας ότι όσοι πέρασαν είναι ανίκανοι. Ας αναλογιστούμε όμως, όλα αυτά τα χρόνια δεν πέρασαν από τη Δημοτική Αρχή και τα Δημοτικά Συμβούλια επιτυχημένοι στο επάγγελμά τους μηχανικοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι, managers;; Σίγουρα πέρασαν αλλά η ικανότητα στην επαγγελματική δραστηριότητα είναι διαφορετικό ζήτημα από τον πολίτικό προσανατολισμό. Αν δηλαδή επιλέγεις να σταθείς δίπλα στο λαό και να αγωνιστείς για τις ανάγκες του.

Εμείς λέμε ότι απέναντι στο “μία από τα ίδια” στο δήμο της Κέρκυρας, τη διαφορά μπορεί να κάνει το κόκκινο ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο.

Φίλοι και σύντροφοι,

Ένα σύνολο πρωτοβουλιών – παρεμβάσεων – προτάσεων – διεκδικήσεων συγκροτούν τις θέσεις και τη δράση μας στο Δήμο της Κέρκυρας όλη αυτή την περίοδο. Οι δημοτικοί μας σύμβουλοι καταπιάστηκαν με τα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας, διεκδικώντας συγκεκριμένα μέτρα και αιτήματα για τις γειτονιές, τα χωριά, τους εργαζόμενους, τους καταστηματάρχες. Ο συνδυασμός του ΚΚΕ, η “Λαϊκή Συσπείρωση” με τη δράση του τίμησε την εμπιστοσύνη όσων του έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στις προηγούμενες εκλογές.

Απέναντι στους υποψήφιους δημάρχους του νέου και του παλιού δικομματισμού, στους δήθεν ανεξάρτητους, απαντάμε με την αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων, την ανιδιοτέλεια, τις καθαρές κουβέντες για το ποια είναι η διέξοδος στη χώρα για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο. Σε όσους μας λένε ότι δε θέλουμε να κυβερνήσουμε και να λερώσουμε τα χέρια μας, τους δείχνουμε τα παραδείγματα των 5 Δήμων που έχουν εκλεγεί κομμουνιστές Δήμαρχοι. Που για το λαό και μαζί με το λαό αγωνίζονται, διεκδικούν και κερδίζουν, που σέρνονται στα δικαστήρια γιατί υπερασπίζονται τις λαϊκές ανάγκες που δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω γιατί έτσι κάνουν οι κομμουνιστές, γιατί έτσι μας έχει διδάξει και διαπαιδαγωγήσει η 100χρονη ιστορία του κόμματός μας.

Η παρέμβαση του ΚΚΕ θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, δεν είναι προεκλογική, δεν τελειώνει με την κάλπη, όμως είναι κρίσιμο ζήτημα το εκλογικό μέγεθος του ΚΚΕ την επόμενη μέρα, στο Δήμο της Κέρκυρας, στους άλλους δήμους, στην Περιφέρεια, στην Ευρωβουλή.

Σας καλούμε τις μέρες που έμειναν να απευθυνθείτε πλατιά στον κερκυραϊκό λαό, να τους ενημερώσετε για τις θέσεις μας, να κουβεντιάσετε, να δώσετε τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ στο χέρι.

Για εκλεγμένους αγωνιστές στο πλευρό του λαού και όχι απέναντι του.

Αυτή τη φορά μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους μας!!

 

Ο ευρωβουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!