Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η πρόγνωση του καιρού σήμερα

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Τοπικά θα εκδηλωθούν λασποβροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 23 βαθμούς Κελσίου, σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα βόρεια και τα ανατολικά ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική Πελοπόννησο και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Η ορατότητα κυρίως τα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα βόρεια από 08 έως 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!