Quantcast
ΚΑΙΡΟΣ

Η πρόγνωση του καιρού σήμερα 9/5

Απότομη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, Τρίτη, 9 Μαΐου με λασποβροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στη βόρεια χώρα βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά με λίγες τοπικές βροχές και στα ορεινά όμβρους. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 18 με 21 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Ήπειρο και το μεσημέρι-απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!