Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γ. Αγγελοπούλου στην Κέρκυρα

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη θα επισκεφθεί την Κέρκυρα με πρώτο σταθμό την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, στις 12 το μεσημέρι στην έδρα της Περιφέρειας στις Αλυκές Ποταμού.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΙΝ :  Η κ. Αγγελοπούλου θα συνοδεύεται από τρια μέλη της Επιτροπής, ενω η Περιφερειάρχης από την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας κ. Μελίτα Ανδριώτη – Σκορδίλη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαο Μουζακίτη.

Στην σύντομη επίσκεψη της Προέδρου της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” , θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για το περιεχόμενο των επετειακών εκδηλώσεων και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η ρευστότητα γύρω από την εξέλιξη της πανδημίας, ενώ η Περιφερειάρχης θα ενημερώσει για το περιεχόμενο των σχεδιαζόμενων δράσεων που αφορούν στην ιστορική διαδρομή των Ιονίων Νήσων, τις ιδέες και τις μορφές που γέννησαν όπως και την θέση τους στον σύγχρονο κόσμο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!