Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Π. Δόση δεύτερη στο μίτινγκ του Λινιάνο Σαμπατόρο

Η Παναγιώτα Δόση με άλμα 1.80μ κατέλαβε την δεύτερη θέση στο ύψος του διεθνούς μίτινγκ στίβου, που διεξήχθη την Τετάρτη (10/7) στο Λινιάνο Σαμπαντόρο κοντά στην Βενετία.

Στο «30° Meeting Internazionale di Atletica Leggera “SportSolidarietà” – 6° Trofeo Ottavio Missoni che», πήραν μέρος συνολικά 150 αθλητές και αθλήτριες από 23 χώρες.
Η πρωταθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα, η οποία προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, που θα πραγματοποιηθεί 18-21 Ιουλίου στο Μπορός της Σουηδίας, δεν βρήκε τις κατάλληλες συνθήκες για δυνατό τεστ και λόγω του βροχερού καιρού & εξαιτίας του ολιγάριθμου (μόλις τρεις αθλήτριες) ανταγωνισμού.

Η Παναγιώτα Δόση πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα ύψη 1.70μ και 1.75μ και με την τρίτη το 1.80, ενώ απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες στο 1.83μ, που είναι και το ατομικό της ρεκόρ. Την πρώτη θέση κατέλαβε με άλμα 1.83μ η Μαρούσα Τσερυγιούλ από την Σλοβενία, ενώ τρίτη με επίδοση 1.70μ κατετάγη η Μπάρμπαρα Στζάμπο από την Ουγγαρία.

Να σημειωθεί ότι η 18χρονη αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα ανήκει στην κατηγορία νεανίδων, ενώ οι άλλες δύο αθλήτριες (29 & 27 ετών αντίστοιχα) στην κατηγορία γυναικών. Την αθλήτρια συνόδευε ο προπονητής της Θοδωρής Δόσης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!