Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σπυριδούλα Καρύδη άλματα κοντά στο ρεκόρ της

Η Σπυριδούλα Καρύδη πραγματοποίησε άλλη μία καλή εμφάνιση, συνεχίζοντας τη φετινή καλή πορεία στους αγώνες κλειστού στίβου.
Η κερκυραία πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο τριπλούν, μετά το ατομικό ρεκόρ κλειστού στίβου με 13.51μ, που πέτυχε στην Κωνσταντινούπολη, που της έδωσε το χρυσό Βαλκανικό μετάλλιο νεανίδων και το 13.47μ στο Γαλλικό μίτινγκ του Βαν ντε Ρέιγ,την περασμένη Παρασκευή, προχθές είχε άλλη μία καλή επίδοση επί Γαλλικού εδάφους. Συγκεκριμένα στο γυναικείο μίτινγκ του Βαλ Ντ΄Ουαζί, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στο Αθλητικό Κέντρο «Stéphane Diagana» με επίδοση 13.45μ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο τριπλούν γυναικών.

Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη, που τη συνοδεύει στη Γαλλία είχε ακόμα τρία καλά άλματα (13.34μ, 13.29μ & 13.28μ) επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται φέτος. Στο μίτινγκ του Βαλ ντ΄Ουαζί την πρώτη θέση στο τριπλούν κατέκτησε η Sousa Dos Santos Gabriele από τη Βραζιλία με άλμα 13.58μ, ενώ τρίτη κατετάγη η Assani Issouf Jeanine από τη Γαλλία με επίδοση 13.36μ. Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχε επίσης και η Αλεξάνδρα Νάτσεβα (παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ19) από τη Βουλγαρία, η οποία με άλμα 13.02μ ήρθε πέμπτη. Το συγκεκριμένο μίτινγκ γυναικών, είναι από τα σημαντικότερα στο παγκόσμιο καλεντάρι κλειστού στίβου και διεξάγεται ανελλιπώς από το 2012 πριν από το Παγκόσμιο ή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Υπενθυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που επρόκειτο να διεξαχθεί 13-15 Μαρτίου 2020 στην πόλη Ναντσίνγκ αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κίνα.
Το φετινό πρόγραμμα του μίτινγκ περιλάμβανε τα εξής αγωνίσματα: 60μ-400μ-800μ-3000μ-60μ εμπόδια-ύψος-επί κοντώ & άλμα τριπλούν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!