Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Σπ. Καρύδη “ασημένια” στο διεθνές μίτινγκ της Κύπρου

Η Σπυριδούλα Καρύδη συμμετείχε  στο “1st Cyprus International Athletics Meeting “, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (10/5/22) στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού.

Η κερκυραία πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο μήκος και με άλμα 6.19μ κατέλαβε την δεύτερη θέση. Την πρώτη θέση με επίδοση 6.44μ κατέλαβε η Κύπρια πρωταθλήτρια Φιλίππα Φωτοπούλου, ενώ τρίτη με άλμα 16.14μ κατετάγη η Agate DE SOUSΑ από το Σάου Τόμε. Να σημειωθεί ότι στο διεθνές meeting της Κύπρου, το οποίο περιλαμβάνεται στα Τσάλεντζερ του Continental Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας συμμετείχαν περισσότεροι απο 100 αθλητές-τριες από 23 χώρες του κόσμου. Τους αγώνες, που μεταδόθηκαν τηλεοπτικά απο το ΡΙΚ, παρακολούθησαν περισσότεροι απο 4000 θεατές.  

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του Cyprus International Athletics Meeting ήταν αναμφίβολα οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ικανοποιήσουν και τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο στάδιο, αλλά και για να μπουν δυναμικά στη νέα σεζόν του ανοικτού στίβου. Η λάμψη του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, φώτισε δίχως άλλο τη διοργάνωση και ο Έλληνας σούπερ σταρ χρειάστηκε απλώς ένα καλό άλμα στα 8,28μ. για να κερδίσει το μήκος και να δείξει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο σε μια πολύ απαιτητική χρονιά.

 Η κούρσα της βραδιάς ήταν και η τελευταία του Μίτινγκ, τα 110μ. με εμπόδια ανδρών, στην οποία δύο πολύ καλοί φίλοι πάλεψαν για την πρωτιά, με τον Ορλάνδο Ορτέγα (13.50) να κερδίζει τον Μίλαν Τράικοβιτς (13.64).  Επόμενος σταθμός της κερκυραίας πρωταθλήτριας, ενόψει της προετοιμασίας της για τους διεθνείς αγώνες του καλοκαιριού, θα είναι τα Βεργώτεια, που θα διεξαχθούν μεθαύριο Σάββατο 14 Μαΐου στο  δημοτικό στάδιο Αργοστολίου Κεφαλονιάς.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!