Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Στ.Ασημοπούλου Πανελληνιονίκης στα 55kg Άρσης Βαρών Νεανίδων

Η Στεφανία Ασημοπούλου αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης Άρσης Βαρών στην κατηγορία 55kg  Νεανίδων. Η αθλήτρια του Αλκίνοου Κέρκυρας σήκωσε συνολικά 114kg (52kg στο Αρασέ και 62kg στο Εμπολέ Ζετέ).

H Κερκυραία πρωταθλήτρια κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, ένα στο σύνολο και ένα στο αρασέ και ένα ασημένιο στο εμπολέ ζετέ. Να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων- Κορασίδων, που διεξάγεται κλειστό γυμναστήριο του “Sportcamp” Λουτρακίου, ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα. Να σημειωθεί ότι προπονητής της πρωταθλήτριας Ελλάδας είναι ο Ηρακλής Ροδίτης, ο οποίος ως γνωστό είναι και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!