Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η συναυλία της Φ.Ε ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ στα Γιαννιτσά

Σήμερα 15/02/2020 το Μουσικό Σώμα της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μαντζαρος» βρέθηκε στην πόλη των Γιαννιτσων, μετά από επίσημη πρόταση του Δήμου Πέλλας και της ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσων, πραγματοποιώντας συναυλία, από κοινού, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πέλλας, στην επίσημη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης.

Η «Μάντζαρος», υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Σωκράτη Άνθη, παιάνισε σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε μια υπέροχη εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του σπουδαίου φιλανθρωπικού έργου της ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσων.

Η Φιλαρμονική άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, το οποίο ενθουσιάστηκε, ενώ με τους εκπροσώπους του Δήμου και της τοπικής Φιλαρμονικής έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια νέα συνεργασία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!