Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η ΤΕ του ΚΚΕ σχολιάζει τις ουρές στις Τράπεζες

Η ΤΕ του ΚΚΕ Κέρκυρας με αφορμή τις ουρές που σχηματίστηκαν στις τράπεζες και στα ΑΤΜ για την πληρωμή των συντάξεων εξέδωσε την εξής ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση: 

Είναι προκλητικό η κυβέρνηση της ΝΔ να κουνάει το δάχτυλο στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους οι οποίοι, χωρίς να έχουν άλλη επιλογή, στέκονται στις ουρές των τραπεζών και των ΑΤΜs.

Αντί λοιπόν να μεταβιβάζει, όπως συνηθίζει, την ευθύνη στο λαό κρύβοντας τις ευθύνες των τραπεζιτών, οι οποίοι έκλεισαν παραρτήματα και προχώρησαν σε απολύσεις, ας αναλάβει τις δικές της ευθύνες παίρνοντας μέτρα για πάγωμα των οφειλών στην εφορία, αναστολή των πληρωμών σε ΔΕΚΟ, ρύθμισης των δόσεων των δανείων, προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Είναι επίσης προκλητικό κάποιοι να παρακινούν τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους να πάνε τις επόμενες μέρες να πάρουν την σύνταξη και το μισθό, αφού τα χρήματα θα είναι ακόμη εκεί. Άραγε κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ότι κάποιοι περιμένουν πως και πως να μπουν αυτά τα χρήματα για να μπορέσουν ναπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και τα βγάλουν πέρα;Κάποιοι δεν μπορούν ούτε καν να φανταστούν ότι με αυτά τα χρήματα ζουν αυτοί οι άνθρωποι και πολλές φορές τους έχουν τελειώσει πριν πει η επόμενη σύνταξηή ο μισθός.

Ποση υπεροψία να τα βάζεις με τους υπερήλικες και να μην μπορείς να κατανοήσεις ότι κάποιοι με αυτά τα ψίχουλα που τους δίνουν για σύ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!