Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Υδραίου έχει σηκώσει μανίκια! Διαγραμμίσεις και παρεμβάσεις στους δρόμους (φωτο)

Στην καθημερινότητα ρίχνει το βάρος της η νέα Δημοτική Αρχή στο Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Μέσα στις πρώτες ώρες της θητείας της και μετά το πλύσιμο πλατειών και δρόμων και το πλύσιμο και αντικατάσταση κάδων, η Δημοτική Αρχή έβγαλε στους δρόμους συνεργεία του Δήμου που προχωρούν σε διαγραμμίσεις οδών. Οι διαγραμμίσεις είναι απαραίτητες για την οδική ασφάλεια , τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, αλλά και για την ασφαλή κίνηση των πεζών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στους δρόμους που βρίσκονται σχολικά κτίρια ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου και για την ασφάλεια των μαθητών.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου:

Κάθε μέρα, με διαρκή προσπάθεια θα βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, θα κάνουμε πιο όμορφο και πιο ανθρώπινο τον τόπο που ζούμε. Απλά και αυτονόητα πράγματα που μπορεί να κάνει ο Δήμος μας και δεν είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια.”

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!