Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Φιλαρμονική «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» στην Κεφαλονιά

Η μπάντα της Φ.Ε. ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ θα μεταβεί στην Κεφαλονιά από 11 έως 15 Ιουλίου 2019, προκειμένου να δώσει συναυλία στο πλαίσιο του 4ου διεθνούς Συνεδρίου – Σεμιναρίου Μπάντας, που διοργανώνει η Ελληνική Φιλαρμονικής Εταιρεία και η Φιλαμρονική Σχολή Πάλλης Ληξουρίου, η οποία φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση και άλλοι φορείς.

Εκτός της ΦΕΜ, στο Ληξούρι θα βρίσκονται και υα δώσουν συναυλία η Banda Giovanile Cotta di Fermo από την Ιταλία και η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Η Φ.Ε. ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ θα δώσει συναυλία το Σάββατο 13 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Ληξουρίου τις 09:30 το βράδυ ενώ όλες οι Φιλαρμονικές θα συμμετέχουν στην τελική συναυλία της διοργάνωσης η οποία θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουλίου ώρα 09:30 το βράδυ στην περιοχή Λόφος Μάσπαλι – Μαντζαβινάτα υπό τη διεύθυνση του Ιταλού συνθέτη και αρχιμουσικού Franco Cesarini

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!