Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η χωματερή έγινε παιδική χαρά – Καλόγερος: Ολοκληρώνονται 6 και παραδίδονται άμεσα!

Σε ένα σημείο το οποίο μας είχε απασχολήσει αρκετές φορές με ”αρνητικά ρεπορτάζ”, δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη παιδική χαρά.

Πρόκειται για το οικόπεδο πίσω από τα ΚΕΠ στην περιοχή του Ύψου, το οποίο είχε χρήση για προσωρινή εναπόθεση απορριμμάτων και αρκετές φορές είχε πιάσει φωτιά, ενώ οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Η παιδική χαρά έγινε με σχεδιασμό της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και του πρώην Αντιδημάρχου Νίκου Κορακιανίτη και αποτέλεσε μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος δημιουργίας και ανάπλασης παιδικών χαρών στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή το ενέταξε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ενώ έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το έργο την 31η Δεκεμβρίου 2019.

Η ολοκλήρωση μέσα σε μόλις τρεις μήνες!
Αν και πρόκειται για ένα έργο το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ περίπου ενάμιση χρόνο πριν επι δημαρχιας Νικολούζου, η νυν δημοτική αρχή της Μ.Υδραιου φρόντισε ώστε το έργο να ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις μήνες! Μάλιστα, μετά από επικοινωνία μας με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο, το έργο ξεκίνησε να υλοποιείται στα τέλη Νοεμβρίου 2019 και σήμερα μιλάμε για την ολοκλήρωση στο 80% έξι παιδικών χαρών στο νόμο. Πρόκειται για μια παιδική χαρά στο Δήμο Νοτιας Κέρκυρας, μια στο Δήμο Βορειας Κέρκυρας, την παιδική χαρά στο Μαντούκι, στις Μπενίτσες, στο Κοντοκαλι και αυτή στον Ύψο.  «Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί το υπόλοιπο 20% , θα ελεγχθούν από πιστοποιημένο φορέα όπου και αναμένεται να παραδοθούν άμεσα στα παιδιά μας» δηλωσε ολοκληρωνοντας ο κ. Καλόγερος. 

Σημειώνεται ότι η παράδοσή της στο κοινό δεν έχει γίνει ακόμα, καθώς εκκρεμεί η παραλαβή και η αυτοψία από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

*Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Κορακιανίτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!