Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η 4η Νοσηλευτική Διημερίδα στην Κέρκυρα

Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, η Νοσηλευτική Διεύθυνση του Γ. Ν. Κέρκυρας, θα πραγματοποιήσει την 4η Νοσηλευτική Διημερίδα με τίτλο : “Η Σύγχρονη Νοσηλευτική Επιστήμη Μοχλός Ανάπτυξης της Υγείας”.

Στο Πρόγραμμα της Διημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο (Νέα Σκηνή) Κέρκυρας, περιλαμβάνονται περισσότερες από 40 Εργασίες, ερευνητικές, ανασκοπικές και βιβλιογραφικές, τρία Κλινικά Φροντιστήρια, Διαλέξεις και δύο Στρογγυλά Τραπέζια.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος
και μοριοδοτείται με μόρια Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Συμμετέχουν σύνεδροι από κάθε υπηρεσία υγείας της Κέρκυρας αλλά και από διάφορα νοσοκομεία της χώρας και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης και της Διοίκησης του Γ. Ν. Κέρκυρας, για συνεχή εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού και της αναγνώρισης του σημαντικού και καίριου ρόλου του στην παροχή υπηρεσιών υγείας και στο Υγειονομικό Σύστημα γενικότερα.

Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή για το κοινό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!