Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Xορωδία Αχαράβης με Στ. Κόκκοτα και Γ. Χατζηνάσιο στο πλαίσιο του Seven Festival 2019

Μια εξαιρετική συνεργασία θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι μεταξύ τoυ Seven Festival 2019 και της Χορωδίας Αχαράβης με 3 παραστάσεις!

Αναλυτικά στις 19 Αυγούστου στην Αχαράβη στον υπαίθριο χώρο του παλαιού δημαρχείου ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκκοτας θα συμπράξει με όλα τα τμήματα της χορωδίας Αχαράβης ερμηνεύοντας τις διαχρονικές και αξεπέραστες επιτυχίες του με τον απαράμιλλο τρόπο του και την μοναδική καλλιτεχνική του προσωπικότητα υπό τη διεύθυνση του Κερκυραίου μαέστρου Σπύρου Παγιάτη.
Η παράσταση αυτή θα επαναληφθεί στο ανακαινισμένο Μον Ρεπό την επόμενη μέρα στις 20 Αυγούστου.

Η Τρίτη παράσταση των δύο φορέων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου στο Μον Ρεπό όπου ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης της ποίησης και του έρωτα Γιώργος Χατζηνάσιος, μετά τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα με τη παράστασή του ‘Ενα πιάνο-δυό φωνές σε υπέροχες μουσικές βραδιές’ , θα παρουσιάσει στον ατμοσφαιρικό χώρο του Μον Ρεπό μέρος του καλλιτεχνικού του έργου με το Σπύρο Κλείσσα και την Αγάθη Κοσκινά.

Θα συμπράξουν μαζί τους όλα τα τμήματα της χορωδίας Αχαράβης, η χορωδία Αγ.Ματθαίου, η χορωδία Παυλιάνας, σε ένα 2ωρο πρόγραμμα με τις πιο γνωστές επιτυχίες μεγάλων ερμηνευτών όπως των Πάριου, Μητροπάνου, Μητσιά,Νταλάρα, Μαρινέλλα, Γαλάνη, Μούσχουρη, Τσανακλίδου κ.α.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!