Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Θάνατος από κορωνοϊό δείχνει νεκροψία 53χρονου – Σιωπή από Πολιτική Προστασία

Αναταραχή έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας ύστερα από την είδηση ότι η νεκροψία 53χρονου, ο οποίος πέθανε πριν πέντε ημέρες, έδειξε ότι απεβίωσε από ιογενή πνευμονία, η οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι εικόνα των ασθενών που νοσούν από κορωνοϊό.

Ύστερα από επικοινωνία που είχε το kerkyrasimera.gr με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη αλλά και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου, το πιστοποιητικό θανάτου του θανόντος αναφέρει ότι απεβίωσε από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, μετά την νεκροψία ο κ. Αϊβατίδης ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ για τα ευρήματα αλλά και τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες. Ο ιατροδικαστής όταν ενημέρωσε την οικογένεια του 53χρονου για τα ευρήματα του, ρώτησε τι συμπτώματα είχαν παρατηρήσει στον άτυχο άντρα και εκείνοι με την σειρά τους απάντησαν ότι δεν είχε πυρετό, αλλά ρίγη και βήχα, ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο, πέρασε και έμφραγμα.

Αξιοσημείωτο, τέλος, είναι το γεγονός ότι μόλις έμαθε η Διοίκηση του Νοσοκομείου τι συνέβη άμεσα έδωσε εντολή και έγινε απολύμανση στους χώρους όπου έγινε η νεκροψία και όπου αλλού χρειάστηκε.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο που εκδίδεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νησων, δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και αντιπεριφερειάρχες και πολιτική προστασία ενημερώθηκαν, σύμφωνα με τον κ. Αϊβατίδη.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!