Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Θέματα επιχειρηματικότητας-καθημερινότητας στη συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου- Μ. Υδραίου

Με πρωτοβουλία του ΕΣΚ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Δήμαρχο Κερκυραίων και Διαποντίων M. Yδραίου σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας την Δευτέρα 25/11/2019.
Ο ΕΣΚ έθεσε ζητήματα και απόψεις που απασχολούν την πόλη μας και συνδέονται άμεσα με την Κερκυραϊκή επιχειρηματικότητα και την καθημερινότητα.
Κυκλοφοριακό , Χώροι σταθμεύσεις και εκφόρτωσης , Καθαριότητα , Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων , Πεζοδρόμια , Φωτισμός , Πλατφόρμα πολιτιστικών εκδηλώσεων , Διαχείριση τουριστών και επισκεπτών , Μεταναστευτικό και δομές .
Η συνάντηση κράτησε περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά όπου και οι δύο πλευρές τόνισαν την επιθυμία για στενή συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας . Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην καλή διάθεση της ιδίας και της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των προβλημάτων μας . Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος κ. Τσερεμής και ο Γ. Γραμματέας κ. Αλέγρης παρέδωσαν υπόμνημα στην Δήμαρχο με τα ζητήματα που θα έχουν συνολικό σχεδιασμό , διαβουλεύσεις , συνεργασία και συναίνεση όλων των εμπλεκομένων .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!