Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θα ρισκάρει στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός, «πληρώνει» στο 1.90 ο ΠΑΟΚ

Με την πλάτη στον τοίχο οι «ερυθρόλευκοι», χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ για να ελπίζουν σε πρόκριση επί της ΑΕΚ. Πιο εύκολο -θεωρητικά- το έργο του ΠΑΟΚ στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου, με τη «λαβωμένη» Λαμία.

Τι πρέπει να ξέρεις για το vistabet bonus

  1. Λαμία – ΠΑΟΚ (18:00)

Πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που είχε αναβληθεί στις 9/2 λόγω χιονόπτωσης. Πολυτέλεια η διοργάνωση για τη Λαμία, που μάχεται για την παραμονή, ούσα ουραγός στη Super League. Αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές απόψε δίνοντας προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Άρη, που ακολουθεί. Απουσίες θα έχει και ο ΠΑΟΚ (Κουλιεράκης, Ντάγκλας Αουγκούστο, Ολιβέιρα, μεταξύ άλλων), ωστόσο έχει σαφώς μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ από τους γηπεδούχους.

➥  Αξίζει να ποντάρουμε σε μια συντηρητική νίκη του, ενόψει και της ρεβάνς. Στο 1.90 βρίσκουμε το διπλό με Under 3,5.

  1. Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:00)

Πολύ δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού, που έχασε το πρώτο ματς με 3-0 στην «ΟΠΑΠ Αρένα» και καλείται να κάνει επική ανατροπή, αν θέλει να περάσει στον τελικό. Μάλιστα θα έχει και σημαντικές απουσίες, αφού είναι τιμωρημένος ο Παπασταθόπουλος και τραυματίες οι Εμβιλά, Χάμες και Γκάρι Ροντρίγκες. Από πλευράς «Ένωσης», ο Αλμέιδα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, το θετικό είναι πως επιστρέφουν από τιμωρία ο στόπερ Μουκουντί και ο χαφ Σιμάνσκι, το αρνητικό πως θα λείψει ο φορμαρισμένος Λιβάι Γκαρσία.

➥ Από τη στιγμή που δεν αρκεί η απλή νίκη στον Ολυμπιακό, αργά ή γρήγορα θα «ανοίξει» το ματς, δελεαστικό είναι το 2.37 του Over 2,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!