Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Νεκρός ένας 16χρονος (vid)

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά σε διαμέρισμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η φωτιά προκλήθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Θεόδ. Νάτσινα, στην περιοχή Μαρτίου με Καραμανλή. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, κινδύνευσαν ζωές ανθρώπων που διαμένουν στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χωρίς τις αισθήσεις του έβγαλαν έναν ανήλικο 16χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. 

Η φωτιά που ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες επεκτάθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν και άλλες ανθρώπινες ζωές. Αυτήν την ώρα η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Πηγή: protothema

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!