Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Θεσσαλονίκη – 28η Οκτωβρίου: Δέος και περηφάνια στην στρατιωτική παρέλαση – Συγκινητική η εμφάνιση της “Παλαιάς”

Με δέος και περηφάνια πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ξεκίνησε στις 11:00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 13:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 28η Οκτωβρίου – Κέρκυρα: Με κάθε επισημότητα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (video-pics)

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά) συμμετείχε στην στρατιωτική παρέλαση που έγινε στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ηταν η δεύτερη φορά που συμμετείχε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη ήταν το 1989! Η μπάντα ήταν ο προπομπός της παρέλασης, μετά από συνεννόηση με την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, παίζοντας χαρακτηριστικά εμβατήρια της ημέρας. Η μπάντα εκπροσωπήθηκε από 150 επίλεκτους μουσικούς και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παραβρισκόμενους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!