Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρίαμβος Λευκίμμης-Οδυρμός ΟΦΑΜ

Η Λευκίμμη ήταν “πολυβόλο” σήμερα στην έδρα της, επιτυχάνοντας ευρείας έκταση νίκη με 5-0 επί του Κτηνοτροφικού Αστέρα  Καληράχης. Αντίθετα ο ΟΦΑΜ την ίδια ώρα γνώριζε στην Κοζάνη, απο την ομώνυμη ομάδα  οδυνηρή ήττα με 3-0.

Στους αγώνες για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου Γ Εθνικής, η ΑΕΛ στο δημοτικό γήπεδο Λευκίμμης προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 με τέρμα που πέτυχε στο 24΄ο Κωστακιώτης. Στο Β΄μέρος η ομάδα του Πάνου Κορομπόκη ήταν καταιγιστική και απο τα πρώτα λεπτά (49΄) κλείδωσε με τον Μουλάτοβιτς τη νίκη. Ο ίδιος παίκτης στο 60΄πέτυχε το 3-0, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο τέρματα με τον Γεωργακόπουλο (75΄) και τον Τσεβανέδη (83΄). Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕ Λευκίμμης πέρασε πάνω απο την γραμμή υποβιβασμού και πλέον ο στόχος παραμονής της στην κατηγορία γίνεται ορατός. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοτικό γήπεδο Λευκίμμης είχε αναρτηθεί πανό στη μνήμη του δολοφονημένου Θεσσαλονικού φίλαθλου, Άλκη και του “χτυπημένου” απο τον καρκίνο κερκυραίου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μουζακίτη.

Ο ΟΦΑΜ, για άλλη μία αγωνιστική πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη, βρέθηκε απο το 18΄πίσω στο σκορ με τέρμα του Μαυρομματίδη, που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το ελεύθερο του νεαρού τερματοφύλακα της κερκυραϊκής ομάδας ήρθε στα πόδια του και με σπριντ λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου έφτασε στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 1-0. Στο Β΄μέρος η ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα οι έμπειροι παίκτες της Κοζάνης να αδράξουν την ευκαιρία και με αντεπιθέσεις να διευρύνουν το σκορ (70΄-90΄ Τσώνος) και να πάρουν τη νίκη. Να σημειωθεί ότι ο βασικός τερματοφύλακας Σκάρπος δεν αγωνίστηκε. λόγω τραυματισμού και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Αγιομαθίτικης ομάδας πήρε ο Σπαταλάς. Ο ΟΦΑΜ βρίσκεται μεν σε οδυνηρή βαθμολογική θέση, ωστόσο έχει ακόμα το περιθώριο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να “σώσει τη χρονιά”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής & η βαθμολογία του 2ου ομίλου Γ΄Εθνικής έχουν ως εξής:

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 14η αγωνιστική

ΚΟΖΑΝΗ ΦΣ-ΟΦΑΜ 3-0

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 5-0

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ- Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ 2-0

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 0-0

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (14 αγ)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  31

ΚΟΖΑΝΗ 28

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 23

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 23

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 21

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 19

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 18

————————————————-

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘ. 17

ΟΦΑΜ 15

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 12

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 8

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!