Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Θρίαμβος Τσιτσιπά “απογειώθηκε” για τον τελικό του Roland Garros!

Μεγάλη νίκη απο το Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό-θρίλερ του Γαλλικού Οπεν και ιστορική πρόκριση στον τελικό! Μια τεράστια επιτυχία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό κατ’ επέκταση.

Ο Γερμανός Ζβέρεφ είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον κορυφαίο έλληνα τενίστα στον ημιτελικό του Roland Garros και αν και κατάφερε να γυρίσει το ματς απο το 0-2, παραδόθηκε στις…ορέξεις του Στέφανου που πιο αποφαστικός στα κρίσιμα σημεία, θριάμβευσε με 3-2 (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3 ) σημειώνοντας μια ανευ προηγουμένου επιτυχία!!! Μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό ανέβηκε στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Αμέσως μετά την τεράστια νίκη του και την πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση για τη μεγάλη επιτυχία στην καθιερωμένη συνέντευξη.

Το βίντεο απο την EΡΤ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!