Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΘΥΜΕΛΗ: Ολοκλήρωση 3ου χρόνου δράσης στα τοπικά καλλιτεχνικά δρώμενα

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΥΜΕΛΗ ολοκλήρωσε με επιτυχία τον 3ο χρόνο παρουσίας του στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κέρκυρας με παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Σημαντικό επίτευγμα για το εργαστήρι μας ήταν η παράσταση του έργου «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων το Μάρτιο του 2019 στην Ιόνιο Ακαδημία (sold out παραστάσεις). Παράλληλα τα παιδικά μας τμήματα ακολούθησαν τη δική τους καλλιτεχνική πορεία. Στο φιλόξενο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κέρκυρας οι μικροί μας μαθητές παρουσίασαν τα Χριστούγεννα το έργο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου «Το ΓΙΑΤΙ των Χριστουγέννων» και τις Αποκριές «Το μύθο του Αρλεκίνου» , διαδραστικές παραστάσεις που παρακολούθησαν πολλά παιδιά
.
Στον πολυχώρο ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι καλοκαιρινές παραστάσεις «Ο μύθος της Περσεφόνης» σε διασκευή της Χρύσας Πάντσιου (παιδιά 5-8 ετών) και η «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» σε διασκευή της Σοφίας Ζαραμπούκα ( παιδιά 9-12 ετών). Επιπλέον, ένα τμήμα παιδιών έλαβε μέρος στη δραματοποίηση του παραμυθιού της Αλεξάνδρας Μητσιάλη «Η μαρμελαδού» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το μεταπτυχιακό τμήμα Αρχειονομίας – Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν. Θα είμαστε και πάλι κοντά σας το φθινόπωρο.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΥΜΕΛΗ Καλλιτεχνική Διεύθυνση Χρύσα Πάντσιου (Πτυχιούχος της Δραματικής σχολής Πέλου Κατσέλη, της Σχολής Νηπιαγωγών Αθηνών και του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων))»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!