Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Θ. Γαλιατσάτος: Ούτε μια υπογραφή δεν έβαλαν οι τρεις στους τέσσερις εικονιζόμενους

Ο πρώην περιφερειάρχης τοποθετείται επί της λειτουργίας του 4ου Λυκείου Κέρκυρας, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του σχολείου.

 

Η δήλωση Γαλιατσάτου

Εγκαίνια 4ου Λυκείου Κέρκυρας.
οι τρεις από τους τέσσερις εικονιζόμενους δεν εχει βάλει ούτε μία υπογραφή για το έργο αυτό.

Για την ιστορία:

  • Το σχολείο αυτό είχε δημοπρατηθεί από την τεχνική υπηρεσία του ενιαίου δήμου Κέρκυρας και είχε ανάδοχο εργολάβο από 03.12.2013 . Στις 25.08.2014 , 6ημέρες πριν αποχωρήσει από την ΠΙΝ ο τότε περιφερειάρχης κ. Σπύρου ΑΠΕΝΤΑΞΕ το έργο από το ΕΣΠΑ! (στην προσπάθεια ναρκοθέτησης της νέας περιφερειακής αρχής της ΑΝΑΣΑ).
  • Στις 25.01.2016 , μετά από συντονισμένες προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής Νικολούζου και της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ , ο περιφερειάρχης επανεντάσσει το 4ο Λύκειο στο ΕΣΠΑ 2014-2020 με προϋπολογισμό 4.560.058 ευρώ και προθεσμία ολοκλήρωσης την 30.12.2019.
  • Τελικά τελείωσε με 2,5 χρόνια καθυστέρηση. Ας το χαρεί η εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού.

 

Με την ευκαιρία, μια ερώτηση : το έργο του νέου δημοτικού σχολείου Γαστουρίου που η ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ ενέταξε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 την 15.03.2018 με προϋπολογισμό 2.450.000 ευρώ , που βρίσκεται;

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!