Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ιατροφαρμακευτικό υλικό στις πληγείσες περιοχές από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας

Ιατροφαρμακευτικό υλικό θα σταλθεί από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου , Περικλής Ραράκος. 
Μάλιστα , γίνεται κάλεσμα όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν, να συμβάλλουν στη δράση να παραδώσουν υλικά στο φαρμακείο Παγκράτη στη Μητροπολίτου Μεθοδίου .
Η ανάρτηση του Προέδρου: 
Υστερα απο συνεννόηση με τον δημαρχο Βορειας Κερκυρας κ Μαχειμαρη ο Φαρμακευτικος Συλλογος Κερκυρας θα στειλει ιατροφαρμακευτικό υλικο στις φωτιες αυριο πρωι.Οποιος θελει να στειλει κάτι παντα συμφωνα με τις αναγκες που υπαρχουν θα παμε με αυτοκινητο να τα παραδωσουμε αύριο πρωι στο δημαρχειο.
Θα αναχωρησουμε απο την Μητροπολιτου Μεθοδιου απεναντι απο τα ταξι αυριο πρωι στις 9:00.Οποτε θα μπορεσουμε να φορτωσουμε πραγματα.
Εύχομαι να τελειώνει ο εφιαλτης.
Υπομονή και ηρεμια να τα καταφερουμε.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!