Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας: “Τηρήστε αυστηρά τις οδηγίες για τον κορωνοϊό”

Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας, (ΙΧΕΚ) μετά το χαρακτηρισμό από τον ΠΟΥ πανδημίας του κορωνοϊού  Covid – 19, κάνει έκκληση στους συμπολίτες μας να ενημερώνονται και να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες που εξαγγέλλει το Υπουργείο Υγείας.   

Επίσης να μην υπάρχει φόβος και πανικός, διότι είναι κακοί σύμβουλοι και επιδεινώνουν το πρόβλημα, αλλά σεβασμός και αίσθημα ευθύνης προς τους γύρω μας, που ανάμεσα τους βρίσκονται και οι ευπαθείς ομάδες.

Όταν όλοι μας επιδείξουμε υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο, ευαισθησία, αγάπη και κατανόηση για το συνάνθρωπό μας, τότε ο κίνδυνος της πανδημίας θα ξεπεραστεί με το λιγότερο κόστος για τον τόπο μας.

Αξίζουν κάποιες «θυσίες» από τις μικρότερες ως τις μεγαλύτερες ηλικίες, για να είμαστε όλοι υγιείς και να χαιρόμαστε το ευλογημένο δώρο της ζωής!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!