Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ιωάννινα: Απόπειρα εμπρησμού στην Αμπελιά

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις επτά περίπου το πρωί, όταν ενημερώθηκε για εκδήλωση πυρκαγιάς, στην περιοχή ανάμεσα Αμπελιάς και Μανωλιάσας.

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία πρόκειται για απόπειρα εμπρησμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα από τρία διαφορετικά σημεία και μάλιστα πλησίον του αγροτικού δρόμου που οδηγεί από την Αμπελιά προς την Μανωλιάσα.

Μετά την κατάσβεση είναι σε εξέλιξη η έρευνα από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ υπό πλήρη έλεγχο είναι η φωτιά στην περιοχή του Ροδοτοπίου η οποία ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής.

Η φωτιά έκαψε αγροτολιβαδικές και δασικές εκτάσεις ενώ καταστράφηκαν τρεις αποθήκες. Καταλυτική ώστε να τεθεί υπό έλεγχο ήταν η συνδρομή του ελικοπτέρου και οι εναέριες ρίψεις που έγιναν.

 

Πηγή: epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!