Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα Ενωσης Γονέων κ. Δήμου Κέρκυρας για εθελοντική αιμοδοσία

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία (18-19 του μήνα) απευθύνει η Ενωση Γονέων κεντρικού Δήμου Κέρκυρας.

Οπως αναφέρει:

Όλοι καταλαβαίνουμε στις μέρες μας την ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία. Οι ανάγκες σε αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Το αίμα είναι εξαιρετικά πολύτιμο, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατόν να παρασκευασθεί τεχνητά, ενώ δεν μπορεί να υποκατασταθεί από κανένα φάρμακο ή χημική ουσία. Είναι ζωντανός ιστός με περιορισμένη διάρκεια ζωής. Προσφέρεται αποκλειστικά δωρεάν από υγιείς εθελοντές αιμοδότες. Με μία αιμοδοσία σώζεις 3 ζωές ενηλίκων ή 6 ζωές παιδιών.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων κεντρικής Κέρκυρας καλεί τους Συλλόγους Γονέων να ανταποκριθούν και να προβούν στην πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας. Σε συνεννόηση που ήρθαμε με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου Κέρκυρας μας γνωστοποίησαν ότι οι ημερομηνίες 18 και 19 Δεκέμβρη είναι ημέρες που η κινητή μονάδα αιμοδοσίας μπορεί να ανταποκριθεί όπου αυτή κληθεί. Με δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθούν οι βαθμοί των παιδιών μας για το πρώτο τρίμηνο και όλοι σχεδόν οι γονείς θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου, μπορεί ο κάθε Σύλλογος Γονέων να πάρει πρωτοβουλία και να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες προς το παρόν ημερομηνίες. Βεβαίως μπορείτε να έρχεστε σε συνεννόηση πάντα με το τμήμα αιμοδοσίας στα τηλέφωνα 26613-60512 και 26610-60514 για οποιαδήποτε άλλη περίοδο θέλετε να οργανώσετε εθελοντική αιμοδοσία.

Ας δείξουμε ως γονείς την αξία της αιμοδοσίας και ας γίνουμε παράδειγμα στα παιδιά μας!

 Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και κάθε καλό στις οικογένειές σας!

 

       Το ΔΣ της Ένωσης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!