Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα της Ε.Μ.Ε. Κέρκυρας για τη λειτουργία Βιβλιοθήκης

Κάλεσμα για τη λειτουργία Βιβλιοθήκης απευθύνει το παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Αναλυτικά:

Με τη νέα χρονιά, ως Δ.Σ. του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ), βάλουμε ως να αναπτύξουμε τις δράσεις μας ακόμα περαιτέρω.
Έχουμε ήδη διαμορφώσει το χώρο των συναντήσεων μας στα γραφεία μας στον 2ο όροφο του Δημοτικού Θεάτρου. Ειδικά οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στα φετινά μαθήματα προετοιμασίας στους μαθητικούς διαγωνισμούς θα διαπίστωσαν σίγουρα έναν καλύτερο χώρο από τα προηγούμενα χρόνια.
Με τη νέα χρονιά, θα θέλαμε να αρχίσουμε να λειτουργούμε τη Βιβλιοθήκη μας ώστε να αξιοποιήσουμε τα δεκάδες βιβλία τα οποία μας έχουν δωρήσει συνάδελφοι. η βιβλιοθήκη μας περιέχει πλήθος βιβλίων από βοηθήματα, διαγωνισμούς, επιστημονικά βιβλία και περιοδικά.
Πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε το χώρο μας στο Δημοτικό Θέατρο ανοιχτό για κάποιες ώρες το απόγευμα ώστε μαθητές, συνάδελφοι και ενδιαφερόμενοι ερευνητές να μπορούν δανείζονται βιβλία.
Σ’ αυτά τα πλαίσια, απευθύνουμε κάλεσμα σε συναδέλφους και συναδέλφισσες που θα επιθυμούσαν να μας βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. μέσω social media, email ή τηλεφώνου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!