Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέντρο Υγείας Παξων: Άλλη μια θλιβερή ιστορία

Η υποψήφια βουλευτής Κερκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Γονίδη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ένας μόνιμος Γενικός Γιατρός  , ένας Γενικός Γιατρός δανεικός από Ιωάννινα, μία Παιδίατρος,  6 νοσηλεύτριες, 1 φυσικοθεραπευτής  1 οδηγός ασθενοφόρου και μια διασώστρια. Κάπως έτσι υποτίθεται  ότι ικανοποιούνταιοι καθημερινές αλλά και οι άμεσες και επείγουσες υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών στο νησί.

Αγνοείται προκήρυξη καρδιολόγου η οποία αποσύρθηκε από το ΥΠΕ λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευσή  της! Για το Περιφερειακό Ιατρείο Λάκκας και Λογγού από την ίδρυσή του, τον Μάρτιο 2022 έχουν ξεχάσει να προκηρύξουν θέση Αγροτικού γιατρού!! Ούτε λόγος γιαπρόσληψη ενός επιπλέον Γενικού γιατρού, μαίας, επιπλέον πληρώματος ασθενοφόρου ή παρασκευαστή μικροβιολογικού (ενώ υπάρχουν συνταξιοδοτήσεις και αποχωρήσεις ιατρών την τελευταία τετραετία) προκειμένου να γίνονται οι συνηθισμένες εργαστηριακές εξετάσεις ρουτίνας.

Τι και αν οι εναπομείναντες γιατροί πρέπει να καλύψουν όλο το 24ωρο, όλο τον χρόνο τις ανάγκες του κόσμουκαι των επισκεπτών του νησιού;

Τι και αν σε επείγουσες διακομιδές, ασθενείς άλλοτε μεταφέρονται σε καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων και άλλοτε με ιδιωτικό πλωτό ταξί??

Η αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα θεωρεί ότι όλα είναι ιδανικά! 

Αυτές είναι οι «ποιοτικές υπηρεσίες υγείας» που μας προσφέρει η κυβέρνηση της ΝΔ . Η εξαθλίωση των νοσοκομείων και των ΚΎ η διάλυση των Δημόσιων δομών υγείας.  

Ας μη τους δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο και την επόμενη 4ετία.

21 Μαίου 2023 ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να κάνουμε τα θέλω μας πράξη.

ΚΕΡΚΥΡΑ 8/5/2023

Μαρία Γονίδη Δραζίνου

Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!