Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Άκυρες όλες οι αποφάσεις συνεδρίασης του Κ. Δήμου σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη

Την ακύρωση του συνόλου των αποφάσεων της 3ης κατεπείγουσας –δια περιφοράς 15ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, αποφάσισε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μετά απο προσφυγή που έκαναν 2 δημοτικοί σύμβουλοι.

Σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη: «…… Κατόπιν των ως άνω εκτεθέντων και για τους ανωτέρω λόγους,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Α) Την αποδοχή της από 19-05-2023 προσφυγής των δημοτικών συμβούλων Γ.Κ. και Χ.Χ κατά των αποφάσεων της 3ης κατεπείγουσα –δια περιφοράς 15ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
Β) Την ακύρωση του συνόλου των αποφάσεων της 3ης κατεπείγουσας –δια περιφοράς 15ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σύμφωνα με το σκεπτικό της παρούσης. Κατά της παρούσας οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να ασκήσει προσφυγή ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 που εδρεύει στην Κέρκυρα (Αλυκές Ποταμού, ΤΚ 49100 Κέρκυρα) εντός προθεσμίας ενός (1) μηνός από την έκδοση της απόφασης ή την κοινοποίηση της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής….».

Οι αποφάσεις 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!