Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Άρχισαν να “κλειδώνουν” οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ – Ποια γυναίκα ανακοίνωσε

Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η ενίσχυση των ψηφοδελτίων βρίσκεται στο επίκεντρο για την αρμόδια επιτροπή υπό τον Βαγγέλη Αργύρη, η οποία «τρέχει» το τελευταίο διάστημα έτσι ώστε το μεγαλύτερο κομμάτι των υποψηφίων να κατατεθεί και να εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεδριάσει περί τα μέσα Δεκεμβρίου.

Σε επίπεδο Κέρκυρας, εκτός της υποψηφιότητας του βουλευτή Δ. Μπιάγκη ο οποίος αυτοδικαίως θα περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εθνικές εκλογές, φαίνεται να “κλειδώνει” η υποψηφιότητα της Λίλας Πέτσιου, η οποία προχώρησε σε ανάρτηση… ευχαριστιών προς την τοπική Νομαρχιακή αλλά και του ίδιου του προέδρου του κόμματος Ν. Ανδρουλάκη για την τιμή που της έκαναν να την συμπεριλάβουν σο ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας. Η ίδια, μέσω ανάρτηση της το πρωί της Κυριακής, έγραψε τα εξής:

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!