Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έκκληση Αυλωνίτη για αυτοπροστασία και μη συνωστισμό

Παρακολουθώντας την συγκέντρωση πολλών ατόμων τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία της Κέρκυρας, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους μας, αναφέρει αρχικώς ο βουλευτής Κέρκυρας Α. Αυλωνίτης στη σχετική του ανακοίνωση και συνεχίζει “Τρέχουμε συνεχώς να “προφτάσουμε” τον ιό, καθώς βλέπουμε την κατάσταση να έχει ξεφύγει, αλλά και την σταδιακή ασφυκτική κατάσταση των συστημάτων υγείας, χωρίς να υπάρχει πλάνο, παρά το επερχόμενο “άνοιγμα”.
 
Με ανησυχεί βαθύτατα η όλη κατάσταση που παίρνει ανεξέλεγκτη μορφή. 
 
Καλώ όλους τους θεσμικούς υπεύθυνους, αλλά και τους συμπολίτες μου, να επιδείξουν την μέγιστη προσοχή για το επόμενο διάστημα. Το Πάσχα είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για την Κέρκυρα, αλλά ας μην γίνει αφετηρία να γιγαντωθεί η πανδημία στο νησί μας. 
Ας κάνουμε υπομονή. Ας επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση. Ας δείξουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί να πολεμήσουμε την ασθένεια.
Ας φερθούμε με την μέγιστη προσοχή τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, έστω και αν μερικές φορές οι αντιφάσεις τους δεν μας πείθουν απόλυτα.
Η αυτοπροστασία μας είναι απόδειξη αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας.
Η αντίθετη συμπεριφορά, όπως συμβαίνει αυτές τις μέρες στις πλατείες μας, δεν συνιστά παράδειγμα συμβατό με την κοινωνική αλληλεγγύη.
 
*Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση κόσμου το βράδυ της Μ. Τρίτης στο πεζόδρομο Κέρκυρας (Ι.Πολυλά)
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!