Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο Τσερεμή

Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο Τσερεμή. Ο Γιώργος πέθανε τον Αύγουστο του 2020 μαχόμενος ως την τελευταία στιγμή με την επάρατη νόσο.

Τον θάνατό του, είχε κάνει γνωστό ο εμπορικός Σύλλογος, του οποίου ήταν πρόεδρος τότε. Σήμερα, ο εμπορικός σύλλογος, στη μνήμη του, εκδίδει την εξής ανακοίνωση:

“Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Ήταν Δευτέρα όταν κτύπησαν τα τηλέφωνα και έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρός μας, ο Γιώργος Τσερεμής έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Το ξέραμε , το περιμέναμε , όμως όλοι παγώσαμε στο άκουσμα του φευγιού του. Ήταν πολύ δύσκολο να δεχθούμε ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ, με αυτό το αστραφτερό του χαμόγελο που φώτιζε το πρόσωπο του, δεν θα ήταν ξανά κοντά μας , να μπει ξανά μπροστάρης για όλα τα θέματα που αφορούσαν τον Σύλλογο μας και όλο τον εμπορικό κόσμο. Ήταν στην πρώτη γραμμή μέχρι την τελευταία του στιγμή . Τον ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την προσφορά του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα , θα είναι μέσα στις καρδιές όλων μας .

                     Ο Πρόεδρος                            Και το Δ.Σ. του Συλλόγου

                 Ιωάννης Αλέγρης              

               

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!