Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έριξαν αλάτι σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου

Απο το τμήμα της πολιτικης προστασίας της Περιφέρειας τοποθετήθηκε αλατι στα επικίνδυνα σημεια του δρομου οπου υπάρχουν νερα, ενω απο το τμημα πολιτικής προστασίας του Δήμου κεντρικής Κερκυρας εχουν δωθει τσουβαλια με αλατι στις κοινότητες με σκοπο να τοποθετηθούν οπου υπαρχει ανάγκη.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μπενιτσών, Μαρίνα Παγκριώτη, «Καποια σημεια εχουν ηδη αλατι και συνεχιζουμε, σε περίπτωση που παρατηρησετε καποιο σημείο που χρηζει αλατι επικοινωνήστε μαζι μου οποιαδηποτε ωρα. Υπαρχει ομάδα επιφυλακής που θα ειναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της νυχτας».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!