Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έσπασε αγωγός τη Μ. Δευτέρα, η λακκούβα παραμένει, έπεσε ημιφορτηγάκι μέσα

Ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο Σκριπερο, όπως ήταν αναμενόμενο, σε λακκούβα που προκλήθηκε μετά από σκάψιμο για αποκατάσταση βλάβης αγωγού ύδρευσης. 

Όλα ξεκίνησαν τη Μεγάλη εβδομάδα, όταν προέκυψε η βλάβη σε αγωγό ύδρευσης. Συνεργειο της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ πήγε στο σημείο, όπου αποκατέστησε τη βλάβη, αφού προηγήθηκε το σκάψιμο της ασφάλτου. Στη συνέχεια, εργολάβος ανέλαβε να αποκαταστήσει την λακκούβα, ρίχνοντας πάνω από το χώμα άσφαλτο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την καθίζηση του σημείου άμεσα και εφόσον ακολούθησαν βροχοπτώσεις. Σε επικοινωνία του προέδρου του χωριού με τον εργολάβο για το πρόβλημα, έλαβε την απάντηση πως αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία και πως ο ίδιος έχει ολοκληρώσει τα όσα έπρεπε να κάνει. 
Συμφωνα με τον πρόεδρο Π. Αγάθο, έχει προσπαθήσει κατ’ επανάληψη να επικοινωνήσει με την ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ και τη διοίκηση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα ωστόσο δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία τους. 
Το πρόβλημα παραμένει, βρίσκεται στην είσοδο σπιτιού στο οποίο οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να μπουν λόγω της λακκούβας η οποία μεγαλώνει ενώ σήμερα, στη προσπάθεια του να περάσει ημιφορτηγό και να ξεφορτώσει οικοδομικά υλικά, έπεσε μέσα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι και καταγγέλλουν πως θα προβούν δε μαζικές ενέργειες προκειμένου να εισακουστούν και να αποκαταστήσει ο Δήμος ένα πρόβλημα το οποίο θεωρείται ρουτίνας, κι όμως έχει προκαλέσει μια σειρά ζητημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ανθρώπων της περιοχής.  

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!