Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έσπασε δυο καινούργια λάστιχα αυτοκινήτου σε λακκούβες σε εσωτερικό δρόμο


Κέρκυρα: Οι καταγγελίες συμπολιτών μας για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η πλειονότητα των δρόμων και συνολικά το οδικό δίκτυο δεν έχουν τέλος. Σήμερα, συμπολίτισσα μας κατέστρεψα δυο καινούργια λάστιχα αυτοκινήτου τα οποία είχε αλλάξει τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως η ίδια καταγγέλλει, τα λάστιχα έπρεπε να αντικατασταθούν και όχι να μπαλωθούν. Τα λάστιχα τα έσπασε στον εσωτερικό δρόμο από γνωστό σουπερ μαρκετ μεγάλης αλυσίδας, που είναι παράλληλος της Εθν. Παλαιοκαστρίτσας και οδηγεί είτε στον Ποταμό είτε στα γάντια της «Εκάτης».

Τις φωτογραφίες ανηρτησε η ίδια στην ομάδα «Τα παράπονα σου στο δήμαρχο» ενώ όπως δηλωσε, δεν θα ζητήσει αποζημίωση καθώς επειδή βιάζονταν δεν κάλεσε την αστυνομία να καταγράψει το γεγονός, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!