Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Έως τις 14/8 η αίτηση – αναγγελίας ζημιάς των πυρόπληκτων παραγωγών στην ΕΑΣΚ

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ενημερώνει ΟΛΟΥΣ τους Κερκυραίους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ παραγωγούς του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση – Αναγγελία ζημιάς από την πυρκαγιά από τις 1/08/2023 έως και τις 14/08/2023.

Α) Για απώλεια Φυτικού κεφαλαίου ή Πάγιου Εξοπλισμού (Στάβλους, παρελκόμενα, αντλίες, ελκυστήρες, αρδευτικά δίκτυα κ.α.)

Στο Δημαρχείο της Αχαράβης από τις 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.

 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Έσβησαν τη φωτιά στο αστικό λεωφορείο

 

Μαζί τους πρέπει να έχουν τη Δήλωση Καλλιέργειας και Εκτροφής (ΕΛΓΑ) εάν είναι εφικτό, Αστυνομική Ταυτότητα, ΑΦΜ και βιβλιάριο τραπέζης.

Β) Για απώλεια Ζωικού κεφαλαίου και Μελίσσια:

Να απευθυνθούν στον ΕΛΓΑ Ιωαννίνων και να υποβάλουν την αίτηση – Αναγγελία Ζημιάς τηλεφωνικά, ζητώντας το κτηνιατρικό τμήμα, στα τηλέφωνα 2651064730, 2651064737 και 2651064003.

Οι πυρόπληκτοι παραγωγοί που θα υποβάλουν αίτηση – αναγγελία ζημιάς και δεν έχουν Δήλωση Καλλιέργειας και Εκτροφής (ΕΛΓΑ) τα τρία (3) τελευταία χρόνια θα μπορούν να απευθύνονται στο εξειδικευμένο προσωπικό της Οργάνωσης μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που ενδεχομένως θα ορίζει διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΠΑΑΤ.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!