Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Ακυρώθηκαν προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίου

Στο παρά πέντε και ενώ ήταν να ξεκινήσει την προσέγγιση του στο λιμάνι της Κέρκυρας την 1η εβδομάδα του Απριλίου, το κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa ακύρωσε. Συγκεκριμένα, αναβάλει για τον Ιούνιο το πρόγραμμα του σε Αδριατική και Ιόνιο.

Οπως ανακοινώθηκε, «Τον Ιούνιο θα ξεκινήσει τελικά το 7ήμερο πρόγραμμα του Costa Luminosa στην Αδριατική και το Ιόνιο αντί για τον Απρίλιο. Το πλοίο, μετά τα χειμερινά ταξίδια που ήταν προγραμματισμένο να εκτελέσει το Costa Toscana, θα αναλάβει τις 14ήμερες κρουαζιέρες του Costa Pacifica στην κεντρική και δυτική Μεσόγειο μέχρι τις 31/5. Στη συνέχεια, με μια 5ήμερη κρουαζιέρα θα μετεγκατασταθεί στην Τεργέστη κι από τις 5/6 θα ξεκινήσει το 7ήμερο πρόγραμμά του.
Φυσικά, όλες οι προγραμματισμένες αφίξεις πριν τις 5/6 σε Κέρκυρα, Αργοστόλι και Κατάκολο ακυρώνονται.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!