Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή η διαμαρτυρία των καθηγητών φυσικής αγωγής

Για την επόμενη Κυριακή αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα διαμαρτυρία καθηγητών φυσικής αγωγής, που ήταν να γίνει στο Λιστόν. Η διαμαρτυρία αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 
Οι καθηγητές φυσικής αγωγής αντιδρούν στην πολύμηνη αναστολή λειτουργίας των χώρων άθλησης, μια κατάσταση η οποία έχει επιφέρει τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις στον κλάδο.

Σύμφωνα με τον  εκπρόσωπο των γυμναστών Νίκο Πέρρο, η διαμαρτυρία θα γίνει Υεν τελευταία  Κυριακή του Μαρτίου στο Λιστόν στις 12:00 με τους γυμναστές να φορούν μαύρα ρούχα και μάσκες.

Πανελλαδικά οι γυμναστές είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για δημιουργία πρωτοκόλλου επαναλειτουργίας, ενώ υπογραμμίζουν ότι βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση τους τελευταίους 12 μήνες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!