Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κ. & Δ.Ν. λόγω εθνικού πένθους

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Δ. Μεταλληνός, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που αφορά την αναβολή της προγραμματισμένη για σήμερα, συνεδρίασης τουσ σώματος.

 

Η ανακοίνωση

Το τραγικό γεγονός του ναυαγίου με την απώλεια εκατοντάδων συνανθρώπων μας, γεμίζει με ανείπωτη θλίψη όλους μας. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δώσει δύναμη στις οικογένειές τους.

Λόγω του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί, η προγραμματισμένη για σήμερα 17η Συνεδρίαση – Κατεπείγουσα – του Δημοτικού μας Συμβουλίου αναβάλλεται για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 17.30.

Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 13 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κέρκυρας “αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας, που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο  Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο την αναβολή της συνεδρίασης, αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για τη γνωστοποίησή της”.

Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μόνο με τηλεδιάσκεψη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!