Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αναβλήθηκε για τις 29/8 η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης – Τα θέματα

Για τις 29 Αυγούστου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Κεντρικού Δήμου, για δυο λόγους, σύμφωνα με οτν πρόεδρο Δημήτρη Μεταλληνός.

 

Η ανακοίνωση Μεταλληνού

Αγαπητά μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΔΙΑΒΟΎΛΕΥΣΗΣ

Και αγαπητοί συνάδελφοι του ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Επειδή :

1ον Εκδόθηκε απαγορευτικό υπ’ αριθμ. πρωτ. οικ. 65276/210 από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά, σύμφωνα με το οποίο επιβάλλεται το μέτρο της Απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων την Τρίτη 8/8/2023 και Τετάρτη 9/8/2023 στην περιοχή του Μον Ρεπό.

2ον Εστάλησαν έγραφα από το ΤΕΕ Κέρκυρας και από τον Σύλλογο Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλεως περί αναβολής της προγραμματισμένης για σήμερα 8 Αυγούστου 2023 συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο και με την ίδια Ημερησία Διάταξη. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 και ώρα 18:00 με τα ίδια θέματα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης

 

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

 

Η ημερήσια διάταξη

1.Γνωμοδότηση καθορισμού των ελάχιστων αποστάσεων της παραγράφου 2, του άρθρου 51, του Νόμου 4848/2021 για την λειτουργία κινητής καντίνας σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο.
2.Γνωμοδότηση εγκατάστασης καρουζέλ, τραμπολίνο και παιχνιδομηχανής με κερματοδέκτη στην Άνω Πλατεία και το Παλαιό Λιμάνι.
3.Γνωμοδότηση χοροθέτησης πράσινων περιπτέρων.
4.Γνωμοδότηση για τον προσδιορισμό χρήσης χώρου στάθμευσης στην πλατεία Βίκτωρος Δούσμανη (Κάτω Πλατεία).

 

 

 


 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!