Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία έως και 20οC

Ο καιρός θα παραδώσει σκυτάλη σε πιο ήπιες ανοιξιάτικες πλέον συνθήκες στο Βόρειο Ιόνιο, η θερμοκρασία θα ανέβει, αγγίζοντας μάλιστα και τους 19-20οC, ενώ ένα συστηματάκι από δυτικά δίνει πιθανότητες βροχής προς το τέλος της επόμενης Κυριακής….

ΠΕΜΠΤΗ 24/03: Κρύο τα ξημερώματα της Πέμπτης σε αρκετά ορεινά και ημιορεινά τμήματα του νησιού. Στη συνέχεια θα επικρατήσει λιακάδα και ανοιξιάτικος καιρός παντού. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές και μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 bft. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 17οC με 18οC και τη νύχτα θα πέσει τους 7oC  στα πεδινά και τα παραθαλάσσια, και γύρω από 14oC έως 2oC στα ορεινά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ: Η εθνική επέτειος θα εορτασθεί με καλές καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει και θα κυλήσει η 25η Μαρτίου με καθαρά ανοιξιάτικο καιρό παντού στην Κέρκυρα. Από Βορειοδυτικές διευθύνσεις θα πνέουν οι άνεμοι έως 3-4 bft, ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι θα αγγίζει τους 19oC και τη νύχτα θα πέσει τους 7oC σε πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές, και γύρω από 17oC έως 2oC σε ορεινές περιοχές του Παντοκράτορα.  

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/03: Το Σαββάτο θα ξημερώσει και θα κυλήσει με μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας και αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στην Κέρκυρα, οι οποίες από αργά το απόγευμα κι έπειτα θα πυκνώσουν. Μέτρια θα είναι η διαύγεια της ατμόσφαιρας, καθώς δεν αποκλείεται να μεταφερθεί μικρή ποσότητα αφρικάνικης σκόνης προς την περιοχή μας. Μεταβλητοί ασθενείς θα είναι οι άνεμοι. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 18oC και τη νύχτα θα πέσει τους 10oC στα πεδινά και τα παραθαλάσσια και γύρω από 15oC έως 5oC στα ορεινά τμήματα του νησιού.

Νικόλαος Σ. Βλάχος, ερασιτέχνης μετεωρολόγος / Διαχειριστής του ιδ. μετεωρολογικού σταθμού Πετάλειας (http://pantokratoras-kerkyra.meteoclub.gr)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!