Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Απαγόρευση απόπλου πλοίου που εκτελούσε δρομολόγιο από Παξούς, λόγω βλάβης

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες χθες, ο Λιμενικός Σταθμός Παξών και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΙΙ” Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 43, ότι κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από τον λιμένα ΓΑΪΟΥ ν. Παξών προς τον λιμένα ν. Κέρκυρας παρουσίασε απότομη σβέση αριστερής κύριας μηχανής.

Το εν λόγω πλοίο συνέχισε τον πλου του με τη χρήση της δεξιάς κύριας μηχανής και κατέπλευσε στον νέο λιμένα Κέρκυρας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εξήντα επτά (67) επιβάτες. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης αριστερής κύριας μηχανής χωρίς διαφαινόμενη αιτία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΗΛΙΔΑ ΙΙ”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!