Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Απεργία οικοδόμων στις 31/01

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Κέρκυρας αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση τη συμμετοχή του στην πανοικοδομικη-πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία στις 31/01.
Πέραν του σχεδιασμού για παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς, αποφασίστηκε και η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, στις 23/01, για την καλύτερη οργάνωση και μαζικότητα της απεργιακής μάχης. Το Δ/Σ “καλεί τα μέλη του συνδικάτου κι όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο των κατασκευών να συμμετάσχουν με τον προβληματισμό τους και τις προτάσεις τους στην συνέλευση της Τρίτης, 23/01 και ώρα 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας και το καθιερωμένο γλεντάκι”.

φωτό αρχείου

 
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!