Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ατύχημα στον Ποταμό στην οδό με τις πολύμηνες διαρροές νερού

Ατύχημα προκλήθηκε στις 11:00 σήμερα το πρωί στον Ποταμό στην οδό Νικολάου Αρμένη, σε λακκούβα που έχει δημιουργηθεί στο οδόστρωμα (σ.σ. όταν αυτό υπήρχε) και η οποία, που δεν είναι η μοναδική, δημιουργήθηκε από την πολύμηνη διαρροή νερού. Μάλιστα το  @Kerkyrasimera είχε καταγράψει  σε προηγούμενο ρεπορτάζ οχτώ διαφορετικές διαρροές νερού κατά μήκος της οδού.

Σήμερα, ένα ιχ αυτοκίνητο έπεσε σε λακκούβα η οποία ήταν καλουμένη με χαλίκι. να σημειωθεί ότι ήδη σήμερα το πρωί και λίγη ώρα πριν το ατύχημα, κάτοικος της περιοχής επικοινώνησε ξανά με τη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ όπου έλαβε την απάντηση πως θα προχωρήσει σε αυτοψία συνεργείο της Επιχείρησης.

Δείτε το βιντεο

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!