Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αυθαίρετα και άκυρα τα κυκλοφοριακά μέτρα Υδραίου, λέει ο Καλούδης

Για πρωτοφανείς κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Γ. Καλουδης, στην ανακοίνωση του, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των κυκλοφοριακών μέτρων που θα ξεκινήσουν πιλοτικά να εφαρμόζονται από την προσεχή Δευτέρα. 

Η ανακοίνωση Καλούδη 

 

Χθες το μεσημέρι η απερχόμενη Δήμαρχος κ. Υδραίου ανακοίνωσε πρωτοφανείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (εν μέσω παρατεταμένου καύσωνα) που αποκλείουν το κέντρο της Πόλης και κάνουν τη ζωή των μόνιμων κατοίκων, των επαγγελματιών και εμπόρων ακόμα χειρότερη ! Τον βίο αβίωτο !

 Μόνο Αρμόδιο όργανο να αποφασίσει κυκλοφοριακά μέτρα είναι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ το οποίο ουδέποτε συνεκλήθη και ουδέποτε αποφάσισε αυτά τα μέτρα, τα οποία μας βρίσκουν αντίθετους, διότι κάνουν ανεπίτρεπτους διαχωρισμούς πολιτών και κατοίκων και παραλύουν ζωτικές λειτουργίες της πόλης!

 Η κ. Υδραίου εφαρμόζει τη τακτική του «Απεφασίσαμεν και διατάσσομεν» !

Κινείται από τη πρώτη μέρα της θητείας της στη σφαίρα της παρανομίας  και εκτός δημοκρατικής συμπεριφοράς και αντίληψης! 

Η απόφαση είναι πρόδηλα παράνομη και άκυρη!

Συνυπεύθυνοι όλοι όσοι συμμετέχουν στη παράταξη της !

Εμείς , όπως διακηρύξαμε από τη μεγάλη συγκέντρωσή  μας εν μέσω καύσωνα στον Κήπο του Λαού, λίγες ημέρες πριν στις 18-7-2023 : 

« Το Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται το κέντρο του Δήμου, το μετατρέπουμε στο κυρίαρχο πολιτικό όργανο του Δήμου και συζητά όλα τα θέματα, μεγάλα και μικρά, ακόμα και θέματα της οικονομικής Επιτροπής. Με δύο τακτικές συνεδριάσεις το μήνα.  

 

2.- Την πόλη από εχθρική προς τους μόνιμους κατοίκους την κάνουμε φιλική προς τους μόνιμους κατοίκους.

Συμμετοχή του Συλλόγου Μόνιμων κατοίκων στον Φορέα Διαχείρισης.

Έναρξη διαλόγου με όλους τους Συλλόγους κατοίκων και επαγγελματιών και το πολύ μέσα σε ένα 6μηνο ψηφίζουμε (νέο) Κανονισμό Αστικής Λειτουργίας.

Σύμβουλοί μας οι Σύλλογοι των κατοίκων σε ρόλο Συνοικιακών Συμβουλίων.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!