Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο – Μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του Νοσοκομείου

Η Συμφωνική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας «Καποδίστριας», γνωστοποιούν στο φιλόμουσο κοινό της Κέρκυρας τη τελευταία συναυλία του μουσικού σώματος για το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα 2023, αφιέρωμα σε αγαπημένα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

Από τη Καισαριανή του Σταύρου Ξαρχάκου στα Κύθηρα του Γιώργου Κατσαρού, και από τη Φαίδρα στον Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη. Τραγούδια που συνόδευσαν αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου θα ζωντανέψουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου τη Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:30.

Τη συναυλία πλαισιώνουν οι σολίστ, Μαργαρίτα Stadler, Σπύρος Σουέρεφ και Νικόλας Χρηστίδης.

Παρουσίαση: Σπύρος Βέργης.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Ηλίας Γκογκίδης

Προπώληση εισιτηρίων: TicketBox

Γενική Είσοδος: 12€

Προπώληση: 10€

Μειωμένο: 8€

*Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας «Καποδίστριας» για τη στήριξη του έργου τους, υπέρ της αγοράς 4 κλινών αιμοληψίας για το Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Περισσότερες πληροφορίες: info@mikistheodorakis.so | (+30) 697 817 6908

 

Το σημείωμα του Ηλία Γογκίδη

Ο διευθυντής ορχήστρας Ηλίας Γογκίδης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση :

Τελείωσε και αυτό. Πάντα όταν δημοσιεύεται μια παραγωγή, για εμένα, έχει ήδη λάβει «τέλος». Και η συγκεκριμένη παραγωγή οδηγεί στο πιο συναισθηματικό τελείωμα που θα μπορούσα να ζητήσω.

Μοιραζόμαστε μαζί σας τραγούδια γεμάτα μνήμες, συναισθήματα, γέλιο, χαρά. Μοιραζόμαστε μαζί σας μια βραδιά όπου το μουσικό σώμα της Συμφωνική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης / Mikis Theodorakis Symphony Orchestra θα σας χαρίσει στιγμές από μια άλλη εποχή. Κοντά με τους αγαπημένους Σπύρο Σουέρεφ Σπύρος Σουέρεφ, Μαργαρίτα Stadler Margarita Stadler, Νικόλα Χρηστίδη Nicholas Christides, και Σπύρο Βέργη Spiridon Vergis.

Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο, μια Φιλανθρωπική Συναυλία σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας – Καποδίστριας Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας (R.C. Kerkyra), έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά 4 κλινών αιμοληψίας για το νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Κάθε τέλος, και μια νέα αρχή. Και μια νέα, καλύτερα αρχή, θα ξεκινήσει να χαράσσεται από την αρχή του νέου έτους με τη νέα καλλιτεχνική διεύθυνση. Η συναυλία αυτή αποτελεί για εμένα την κορωνίδα του ταξιδιού που είχα ως μόνιμος Μαέστρος της Σ.Ο.Μ.Θ.. 4 γεμάτα χρόνια προβών, συναυλιών σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ηχογραφήσεων, μαγνητοσκοπήσεων κ.α. Χρόνια γεμάτα στιγμές με μουσικούς που μαζί, χτίσαμε ένα σκαλοπάτι για να στηριχθεί το όνειρό μας. 4 χρόνια μνήμες, στιγμές και απόλυτη απόλυτη προσήλωση στον στόχο. Τη προσφορά.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου στις 20:30
Προπώληση εισιτηρίων εδώ 

Ελάτε να μας ακούσετε. Ελάτε, για καλό σκοπό!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!