Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αύξηση εδρών του Συνδέσμου Οικοδομών – Στις 03/01/22 η νέα διοίκηση

Από τις 13 έως τις 19 του Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Οικοδόμων, στις κάλπες της διαδικασίας  προσήλθαν 192 συνάδελφοι από των κλάδο των κατασκευών, ανεβάζοντας την συμμετοχή κατά 20% σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2019.

Σύμφωνα με Σύνδεσμο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Κέρκυρας “Με το θετικό αυτό αποτέλεσμα η εκπροσώπηση του Συνδέσμου στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας αυξήθηκε από 3 σε 4 αντιπροσώπους. Επιπλέον το σωματείο θα εκπροσωπηθεί με 2 αντιπροσώπους στο επικείμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Ο Σύνδεσμος Οικοδόμων και η εφορευτική επιτροπή ευχαριστεί τους συναδέλφους που ενίσχυσαν μαζικά με την ψήφο τους, όσους συνάδελφους  είχαν την ίδια θέληση αλλά λόγω νόσησης covid-19, λόγω καραντίνας ή άλλων προβλημάτων υγείας δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν. Περαστικά τους και γρήγορα να ανταμώσουμε γεροί στις αγωνιστικές διεργασίες.

Έπειτα από  το κάλεσμα του πλειοψηφόντα συναδέλφου η συγκρότηση του νέου Δ.Σ θα πραγματοποιηθεί στις 03/01.

Καλές γιορτές σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, με υγεία και την πεποίθηση ότι ο νέος χρόνος θα μας βρει ακόμη πιο δυνατούς και αλληλέγγυους στον αγώνα για την ικανοποίηση των πραγματικών μας αναγκών.”

 

 

φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!