Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αύξηση κατά 210.000€ ετησίως στην τακτική επιχορήγηση του ΕΑΚΚ (video)

Αύξηση της ετήσιας τακτικής επιχορήγηση του ΕΑΚΚ κατά 43%, ανακοίνωσε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας. Συγκεκριμένα ανέφερε πως σε απόλυτους αριθμούς η αύξηση είναι 210.000 ευρώ. Έως σήμερα η τακτική επιχορήγηση είναι 490.000€ ενώ από το 2024 θα είναι 700.000€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρκαγιά στα Επείγοντα και αεροδιακομιδή ασθενών στο σενάριο της άσκησης ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Η δήλωση Γκίκα

Η τακτική επιχορήγηση του ΕΑΚ Κέρκυρας από 490.000 αυτή αυξάνεται κατα 43% και ανέρχεται σε 700.000 ευρώ. Προστίθενται στις δυνατότητες του ΕΑΚΚ το ποσό των 210.000 ευρώ κατά έτος να το αξιοποιήσει για τα φλέγοντα προβλήματα του Αθλητικού Κέντρου. Έτσι μπορούν  να επουλωθούν πολλές από τις πληγές αλλά να προγραμματιστούν και σημαντικές παρεμβάσεις.

Αυτή η επιχορήγηση δεν έχει να κάνει με τα έκτακτα που έτσι και αλλιώς χρηματοδοτεί το υπουργείο Αθλητισμού όπως είναι η κατεδάφιση των κερκιδων και ανέγερση νέων, όπως και το ταρτάν που είναι το επόμενο πρότζεκτ. Επιτέλους ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του δαπέδου στο βοηθητικό κλειστό που θα παραδοθεί στους συλλόγους και τους αθλητές. 

Επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση γιατί έκανε πράξη μία σημαντική για εμάς υπόσχεση και διεκδίκηση ετών. Η γενναία αυτή τακτική χρηματοδότηση θα δώσει τη δυνατότητα στη Διοίκηση του ΕΑΚΚ σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Αθλητισμού να βελτιώσουν σημαντικά τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και να προγραμματιστούν ευρύτερες παρεμβάσεις επ’ ωφελεία της αθλούμενης νεολαίας του νησιού μας.».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!